top of page
tuinaanleg

Tuinrenovatie of nieuwe tuin?

Opti-tuin verzorgt uw tuinontwerp en tuinaanleg.

Persoonlijk tuinontwerp

Alles uit uw stadstuintje halen? Een mooie en tegelijk praktische tuin aanleggen? Opti-tuin is thuis in tuinontwerp en tuinaanleg. Wij ontwerpen een tuin die uitstraling en privacy aan beschutting en functionaliteit weet te koppelen, wat u maar wenst. Zowel voor een tuinrenovatie als de aanleg van een compleet nieuwe tuin kunt u op onze expertise rekenen. Uw nieuwe tuin alle seizoenen van het jaar mooi houden? Ook voor tuinonderhoud en de aanleg van oprit of terras kunt u ons inschakelen.

Tuinaanleg bloemenborder
Bestrating

Tuinaanleg op maat

Kunnen we uw tuinwensen vertalen naar een tuinontwerp in lijn met uw verwachtingen, of meer? Dan kunnen we natuurlijk ook uw tuinaanleg realiseren volgens de kneepjes van het vak. Met een beplantingsplan op maat gaat alle aandacht naar bladmassa, structuur en winterbeeld. Door creatief aan de slag te gaan met harmonie, kleur en contrast brengen we uw nieuwe tuin tot leven.

Zo zorgen we stap voor stap voor een tuin die niet alleen in de zomer bloeit, maar ook tijdens de koudere maanden volledig tot zijn recht komt. Zijn er kapvergunningen vereist? Geen probleem, Opti-tuin regelt dit allemaal voor u.

Ook aanleg van kleine tuinen

Ook een kleinere tuin verdient alle aandacht, u zou ervan versteld staan wat we met een kleine oppervlakte allemaal kunnen verwezenlijken. Opti-tuin is dus zowel vertrouwd met grotere projecten als de aanleg van kleine tuinen.

Tuinpad

De tuin van uw dromen binnen handbereik

Uw nieuwe tuin in 6 stappen:

  1. Oriënterend gesprek

  2. Schetsontwerp

  3. Definitief ontwerp

  4. Plannen voor terras en/of oprit

  5. Offerte op verzoek

  6. Realisatie of begeleiding

Realisaties

tuinonderhoud - gazon

Contacteer ons

Van tuinrenovatie tot compleet nieuwe tuin: Opti-tuin maakt graag werk van elke tuintransformatie. Neem meteen contact met ons op!

bottom of page